Upozornění : Chystáte se vstoupit na stránky s erotickou a sexuální tematikou, přečtěte si proto prosím pozorně následující instrukce:

Stisknutím tlačítka 'OK' potvrzuji, že

1. je mi více než osmnáct let a že jsem dosáhl zletilosti

2. pokud se nacházím ve státě, ve kterém je hranice zletilosti stanovena odlišně od předpisů České republiky, potvrzuji, že splňuji veškeré podmínky zletilosti v daném státě a že je mi více než 18 let a že vstup na tyto stránky není omezen a/nebo zakázán předpisem státu, v němž se nacházím a/nebo jehož jsem státním příslušníkem

3. souhlasím s tím, že sexuálně orientovaný materiál jsem oprávněn užívat jen v soukromí a to výlučně pro svou osobní potřebu

4. sexuálně orientované materiály mne neurážejí, nepohoršují a/nebo jinak neohrožují a na uvedené stránky vstupuji dobrovolně

5. neposkytnu a ani přímo či nepřímo neumožním přístup k materiálům získaným na těchto stránkách osobám mladším osmnácti let ani jiným osobám, které nesplňují podmínky uvedené v tomto prohlášení

Pokud nesplňujete byť i jenom jednu podmínku uvedenou pod body 1 až 5, opusťte prosím ihned tyto stránky.

Pokud splňujete všechny podmínky uvedené pod body 1 až 5, jste oprávněni vstoupit.

Souhlasím a potvrzuji výše uvedené.

OK
Zrušit
>>>>>>>>> PÉČKO | Rychlý Prachy | 100% živý SEX | SwingersAkce | Online HRY | Inzerce ZDARMA | Nabídka práce | HRY zdarma | SMS ZDARMA |  Registrace · Přihlásit se


 

Provozovatel internetových stránek Pornuhub.cz, společnost PiXOLO s.r.o. (dále jen provozovatel), zpracovává osobní údaje uživatelů uvedených stránek v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon).

K registraci k některým službám nabízeným provozovatelem na internetových stránkách Pornhub.cz mohou být uživatelé vyzváni k zadání osobních údajů, jako je např. údaj o jménu, příjmení, korespondenční adrese, e-mailové adrese, číslu telefonu, číslu bankovního účtu, pohlaví, věku, zájmech apod. Účel, k němuž budou takové údaje případně zpracovány, vyplývá z nebo je uveden na příslušné stránce, která umožňuje vložení takových údajů. Obecně platí, že uvedené údaje budou zpracovávány provozovatelem za účelem poskytování služeb a produktů nabízených na stránkách Pornhub.cz.

Provozovatel výslovně uvádí, že neshromažduje a nezpracovává žádné osobní údaje, které mu uživatelé sami dobrovolně neposkytnou. Vkládání veškerých osobních údajů v registraci nebo nastavení služeb Pornhub.cz, včetně vkládání audiovizuálních děl uživatelů je zcela dobrovolné.

Uživatel je oprávněn sám určit, které osobní údaje a v jakém rozsahu budou na stránkách Pornhub.cz zveřejněny. Tyto údaje a obsah slouží jako prostředek k veřejné prezentaci uživatele v rámci služeb provozovatele a budou použity pro potřeby funkcí portálu.

Uživatel, který poskytl provozovateli osobní údaje, a to včetně citlivých údajů, souhlasí s tím, aby provozovatel takovéto údaje zpracovával pro účely uvedené výše, nebo aby takové údaje nechal zpracovat jinou osobou. Uživatel tímto dává výslovný souhlas k uchovávání a zveřejňování takovýchto údajů v rámci služeb provozovatele za výše uvedených podmínek.

Všechny osobní údaje, které uživatel (tj. subjekt údajů) provozovateli poskytne, budou v souladu s příslušnými ustanoveními zákona uchovávány a odpovídajícím způsobem chráněny proti zneužití po dobu neurčitou.

Provozovatel může shromažďovat a analyzovat informace, které se týkají používání stránek Pornhub.cz ze strany uživatelů. Tyto informace mohou být získány pomocí „cookie“, malých textových složek, umístěných serverem na hard-disk uživatele. Uživatel je oprávněn v rámci nastavení svého vyhledávače zvolit (ne)povolení „cookie“.

Osobní údaje uživatelů jsou zpracovávány automatizovaně i manuálně a mohou být zpřístupněny pracovníkům provozovatele, zpracovatelům, s nimiž má provozovatel uzavřenu smlouvu o zpracování osobních údajů, případně další fyzické osobě oprávněné podle zákona o ochraně osobních údajů, osobám dle souhlasu subjektu údajů a osobám oprávněným na základě právních předpisů.

Požádá-li subjekt údajů Pornhub.cz o informaci o zpracování svých osobních údajů, je provozovatel v souladu se zákonem povinen mu tuto informaci bez zbytečného odkladu předat. Každý subjekt údajů, který zjistí nebo se domnívá, že provozovatel nebo konkrétní zpracovatel osobních údajů, provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života subjektu údajů nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může požádat provozovatele nebo konkrétního zpracovatele o vysvětlení a požadovat, aby provozovatel nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů.

Provozovatel si vyhrazuje právo na úpravu tohoto prohlášení o ochraně osobních údajů. Z tohoto důvodu je v zájmu uživatelů kontrolovat, zda toto prohlášení nedoznalo změn.